51.085509 5.115112

Meridiaan massage


Meridiaan massage is een stevige massagevorm volgens de stroomlijnen van de energiebanen (meridiaanbanen). Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een basismassageolie en een specifieke etherische olie.

Waarom een meridiaan massage?

Wie graag een massage met olie heeft en toch de dieptegang van de oosterse principes wil ervaren. Maakt een hele goede keuze om voor een meridiaan massage te kiezen. Meridiaanbanen zijn energiebanen die aan de oppervlakte van de huid stromen, en op hun manier verbonden zijn met de inwendige energiebanen en de organen. Vandaar dat deze massage niet alleen zalig genieten is maar het ook onze gezondheid sterk ten goede komt. Onze levensenergie wordt hierdoor sterk bevorderd die we allemaal sterk nodig hebben om ons lichaam goed te laten stromen. Tijdens de massage voelen we de blokkades op de meridiaanbanen, die we dan vrijmaken en het lichaam in een betere stroming en conditie brengen. Meridiaan massage werkt holistisch; lichaam en geest is één. Een gespannen lichaam komt tot rust via deze massage en pas dan, kan het lichaam zich herstellen. Een futloos lichaam krijgt terug zin om actie te ondernemen en er terug tegen aan te gaan.

Wat willen we bereiken?

Het lichaam naar diepe rust brengen, zodat het kan genieten van een ontspannen gevoel en het op zijn manier kan ontstressen. Meridiaan massage is goed voor het ontdoen van schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, zware benen, stress, andere spanningen en nog veel meer … Als doel geven we  het lichaam meer souplesse en bewegelijkheid. Dat is het gevolg van geblokkeerde energie terug in beweging te brengen. Het verbetert ook de vitaliteit en het gemoed. Zodat we lichaam en geest meer naar harmonie kunnen brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het lichaam wordt gemasseerd met olie en hoofdzakelijk op de meridiaanbanen, ook energielijnen genoemd. Dit bevordert de stroming van je levensenergie. Evenwicht in de energiebanen maakt het lichaam lichter, soepeler, flexibeler… 

Waarom kiezen voor Kidosa?

Elke massage die gegeven wordt is eigen aan de handen van de persoon die de massage geeft.  Het heeft een persoonlijke toets. Het ene lichaam houdt van een stevige druk, het andere lichaam houdt eerder van zachtheid. Het is de kunst om dat als masseur goed aan te voelen. En wat dat betreft, ben je aan het juiste adres bij Kidosa.